Zprávy

  • Nová pobočka Centra Pojištění Cizinců v Praze na Václavském náměstí 48

    V centru Prahy byla otevřena nová pobočka Centra Pojištění Cizinců v České republice na Václavském náměstí 48, která nabízí komplexní zdravotní pojištění od českých pojišťoven pVZP, UNIQA a Slavia.

    Sjednávání pojistných smluv probíhá přímo na místě, je zde možnost platby kartou a doručení poštou. Pro studenty, rodiny s dětmi a stálé zákazníky platí speciální slevy.

    číst dál >
Možnosti pojištění
Vyplňte online formulář na webových stránkách Vypočítejte pojištění
nebo
Kontaktujte naši kancelář

Naši odborníci vám poradí
o všech záležitostech týkajících se pojištění a pojištění zvedne
vhodný pro vás

Recenze od našich zákazníků
#
Daria Uriadova

Abych získal dlouhodobé studentské vízum do České republiky, musel jsem předložit komplexní zdravotní pojištění s pokrytím 60 tis. eur. Pojištění online jsem bez problémů vyřídil na webových stránkách Pojisteni-cizincu.cz.

Vybrala jsem si Uniqu, protože je to velká a spolehlivá mezinárodní společnost. Poslali mi všechny potřebné dokumenty pro konzulát, plastovou kartu mi vydali v Praze, v kanceláři v Můstku. Děkuji, určitě se na Vás znovu obrátím!

#
Ann Androshchuk

Již několik let využívám služby Centra pojištění cizinců v Praze. V minulosti jsem si v akci pořídila levné lékařské pojištění Maxima na dva roky, nyní jsem si pro sebe vyřídila komplexní pojištění od Slavie, svým dětem, které studují, jsem pořídila VZP.

Sestra si zde vyřídila pojištění pro těhotné ženy, se službami byla velmi spokojená. Na naše otázky nám vždy zodpovědně odpověděli, vysvětlili, kolik pojistka stojí, co pokrývá a poskytli nám seznam nemocnic. Vřele doporučuji!

Máte nějaké dotazy? Napište nám!
Centrum pro pojištění cizinců

Centrum Pojištění Cizinců - Foreigners' Insurance Center s.r.o. Samostatný zprostředkovatel dle zákona č. 170/2018 Sb. o distribuci pojištění a zajištění zapsaný v registru ČNB.

#
#
X

Děkujeme za Vaši zprávu. Odpovíme vám co nejdříve